پايداري شبكه بزرگترين نقطه قوت صنعت برق كشور است
تاریخ انتشار: چهارشنبه 07 اسفند 1398
پايداري شبكه بزرگترين نقطه قوت صنعت برق كشور است

  پايداري شبكه بزرگترين نقطه قوت صنعت برق كشور است

آدرس کوتاه
امتیاز: Article Rating

مدیرعامل توانیر در نشست ویدیو کنفرانس با معاونان بهره برداری شرکت های برق منطقه ای گفت: حفظ پایداری و عملکرد سریع بازیابی شبکه در حوادث طبیعی که قدردانی مردم و مسئولان را به همراه داشته، بزرگترین نقطه قوت و افتخار صنعت برق کشور است.

 

به گزارش نفتون، محمدحسن متولي‌زادهدر اين اجلاس، پايداري شبكه برق كشور را مرهون هدايت خوب شركت مديريت شبكه، ديسپاچينگ ملي، ستاد توانير و تلاش موثر همكاران در شركت‌هاي برق دانست و با اشاره به تشكر مردم، استانداران و نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي از تلاشگران صنعت برق، اين دستاورد ارزشمند را بزرگ‌ترين نقطه قوت و افتخار صنعت برق كشور معرفي كرد.

 

وی با اشاره به بروز حوادث مشابه از جمله در تورنتوي كانادا گفت: با وجود اينكه شبكه‌هاي برق حادثه ديده براي شرايط برفی کانادا طراحي شده بود، خاموشي شبكه تا 9 روز به طول انجاميد و بازگرداندن سريع شبكه در حوادث مشابه در كشور، توانايي بالاي همكاران و نقش موثر نيروي انساني در اين خصوص را به اثبات مي‌رساند.

 

مديرعامل توانير نهادينه سازي مديريت توامان عرضه و تقاضا را به عنوان سياست وزارت نيرو و يك شاخص كليدي قابل اتكا، مورد تاكيد قرار داد و اظهار داشت: در اين صورت مي‌توان بخشي از منابع صرفه‌جويي شده در بخش توسعه را به اصلاح و بهينه‌سازي اختصاص دهيم و اين اقدام به لحاظ سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي و نگاه بنگاه‌داري به نفع صنعت برق است.

 

وي افزود: در تابستان گذشته با پرداخت 350 ميليارد تومان پاداش همكاري به مشتركان، 7 هزار ميليارد تومان صرفه‌جويي حاصل شد و اگر فضايي براي برنامه‌ريزي منابع محدودمان ايجاد كنيم، اولويت اول ما بخش بهره‌برداري و بهينه‌سازي است.
مديرعامل توانير سرمايه‌گذاري در مباحث توسعه‌اي صنعت برق را تحت تاثير محدوديت منابع مالي، عنوان كرد و با توجه به اهميت استفاده بهينه از دارايي‌هاي صنعت برق به‌ويژه در شرايط محدوديت‌ها و تحريم، نقش واحدهاي بهره‌برداري در اين خصوص را حايز اهميت دانست.

 

وي با اشاره به بالا بودن حجم سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي انتقال و فوق توزيع، اقدام برق منطقه‌اي گيلان در جابه‌جايي ترانسفورماتورهاي قدرت و آرايش بهينه تجهيزات را اقدامي ارزشمند توصيف كرد كه اهميت كارهاي فكري، مهندسي و برنامه‌ريزي را به اثبات مي‌رساند.

 

در اين همايش داود فرخزاد مديرعامل شركت مديريت شبكه برق ايران با اشاره به مدت زمان محدود باقي مانده تا پيك تابستان، آمادگي شبكه انتقال را حايز اهميت دانست.
وي با تاكيد بر اهميت برنامه‌هاي مديريت مصرف برق در زمستان و تابستان، از برنامه‌ريزي در شركت توانير و شركت مديريت شبكه در اين خصوص خبر داد و با اشاره به لزوم سرعت بخشي به برنامه‌هاي تعميرات بخش‌هاي نيروگاهي و انتقال، ابراز اميدواري كرد صنعت برق بتواند با همكاري و هماهنگي، هفدهمين سال بدون خاموشي گسترش يافته را پشت سر بگذارد.

 

گزارش كارشناسان اين شركت حاكي است شاخص‌هاي حفاظت شبكه در 6 ماه اول امسال به بالاي 85 درصد و پوشش سيستم‌هاي حفاظتي تجهيزات اصلي شبكه به بيش از 96 درصد رسيد و پيشرفت‌هاي زيادي در ساير شاخص‌ها از جمله شاخص‌هاي مهندسي حاصل شده و شركت‌هاي برق منطقه‌اي خراسان، خوزستان، باختر، سمنان، سيستان و بلوچستان و گيلان طي 3 سال متوالي منتهي به سال 98 در شاخص‌هاي مهندسي رشد داشتند. همچنين 94.94 درصد از خطوط شبكه انتقال تا نيمه نخست امسال به سيستم‌هاي تله پروتكشن مجهز شد.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: